iklan banner
MASIGNCLEAN101

Turkcell Online Fatura İşlemleri

Turkcell Online Fatura İşlemleri
21 Eylül 2016 Çarşamba
28 Şubat 1994 kuruluşlu Turkcell Türkiye merkezli milli bir operatör ağıdır. Çok uzun zamandır faaliyet gösteren firma bireysel, kurumsal ve internet ağı üzerinden hizmetler vermektedir. Firmanız için ayrı bir sim kart ve telefon tahsis edebilir ve kurumsal firmalara özel olarak düzenlenmiş kampanya ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Bireysel olarak ise ihtiyacınız doğrultusunda seçeceğiniz paketler vardır. İnternet, dakika veya sms kullanımlarınızdan en fazla hangisini kullanıyorsanız size uygun olan kampanyalı paketlerden seçebilirsiniz. Fiyat ve tarife konusunda diğer operatörlere nazaran daha uygun olan Turkcell Online hizmetleri her zaman için müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiştir ve ücret gibi konularda esnek davranarak öncelikli olarak müşterilerini memnun etmeyi hedeflemiştir.

Özellikle genç tarifelerinde büyük indirim ve kampanyalar yapan Turkcellin çeşitli fırsatları oluyor. Sinema bileti hediyesi, 1 yemek alana 1 bedava gibi kampanyaları ile gençlerin gönüllerini fethediyor. Ayrıca genç tarifesi kullananların çeşitli soru, şikâyet ve önerileri için Gencaver adlı bir uygulaması olan Turkcell bu ücretsiz kısa mesaj sistemiyle genç tarifesini kullanan müşterilerine ücretsiz ve hızlı hizmet sunuyor. Üstelik mesajlaştığınız gencaver sizinle sanki çok yakın arkadaşınızmışsınız gibi konuşuyor ve hayli samimi bir ortam oluyor.

Neden Turkcell?

Turkcell operatörünün en çok tercih edilen uygulamalarından biride akıllı fatura sistemi. Tarifeniz 50 TL ise ve siz bunu aşmak istemiyorsanız akıllı fatura aboneliği yaparak tarifenizi Turkcell tarafından koruma altına almanıza olanak sağlıyor. Diğer operatörlerin aksine müşterisinden daha fazla ücret almak yerine aldığı ücreti minimuma indiren Turkcell bu konuda müşterilerini hiç kırmıyor ve sürekli çeşitli kampanyalar, kişiye özel paketler düzenliyor. Sık sık müşteri temsilcileri tarafından aranarak kampanya ve fırsat paketlerinden haberdar ediliyorsunuz. Dilediğiniz zaman iptal edebileceğiniz bilgi platformu sizin kullanımlarınızı inceleyerek paket aşımınızı veya sık kullandığınız bir servisi (internet, sms, dakika) tespit edip size cazip tekliflerle gelebiliyorlar.

Akıllı faturanız sayesinde ay sonu sizi şaşırtmayan faturanızı Turkcell fatura sorgulama işlemlerini tim merkezlerinden veya internet üzerinden yapabiliyorsunuz. Şuanda çok sık olarak bu işlemleri kredi kartlarına bağlı olarak otomatik ödeme talimatları sayesinde gecikmeden ödeniyor.

Turkcell fatura sorgulamalarınızı online olarak yapabilirsiniz. Fatura ödeme merkezlerinden de veya yetkili web adreslerinden fatura tahsilat işlemlerinizide gerçekleştirebilirsiniz., Atmlerden, Turkcell bayilerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Düzenli ödediğiniz faturalarınız sebebiyle sarı kutu dediğimiz Turkcell kullanıcılarına özel sarı kutu hediye kampanyası çok yoğun bir şekilde rağbet görüyor. Sarı kutunuzda biriktirdiğiniz puanlarınız her ay Turkcellde kaldığınız için ve faturalarınızı düzenli olarak ödediğiniz için belirli bir şekilde birikmektedir. Sarı kutuda biriken puanlarınız belirli bir seviyeye ulaştığında tercihinize göre sarı kutu paketlerinden tamamen ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.

İnternet kampanyası, dakika kampanyası, aksesuarlarda ki kampanyalar, telefon alımlarında yararlanabileceğiniz kampanyalar, sms kampanyaları, Astroloji/meteoroloji bilgi sistemleri kampanyaları, spor haberleri kampanyaları gibi birçok servise sarı kutu puanlarınızla erişebiliyorsunuz ve ücretsiz olarak puanlarınız yardımıyla kullanabiliyorsunuz.

Aynı zamanda Turkcell’den faturanıza ek olarak alabileceğiniz yeni teknoloji cep telefonları sayesinde hem faturanıza ek olarak hem de size en uygun ödeme seçenekleriyle yeni teknoloji cep telefonlarına sahip olabilir dilediğiniz gibi sigorta yaptırabilirsiniz. Aksesuar kampanyalarında ise sürekli indirim uygulayan Turkcell garantili ürünleri sayesinde beğeni toplamayı başarıyor.

Kaybettiğiniz orijinal telefon aksesuarlarınızı Turkcell’de rahatlıkla orijinallik garantisiyle bulup satın alabilirsiniz. Turkcell’in ayrıca müşterilerine sağladığı hizmetlerden biride Turkcell Platinium servisi. Bu servise belirli bir sınırın üzerinde fatura ödeyen genelde kurumsal hesapları da bulunan müşteriler yararlanmaktadır. Tabii ki bu servisten yararlanmak için kurumsal olmanıza gerek yoktur. Bireysel müşteriler de bu servisten rahatlıkla yararlanabilir. Platinium servisinin sağladığı hizmetler ise adınıza özel Turkcell ajanda, kalem gibi kişisel eşyalar ile birlikte size özel incelemeler sonucu elde edilmiş özel kampanya paketleri gibi hizmetler sunmaktadır.

Duyuru Daha Ayrintili Bilgi almak için Turkcell Resmi Sayfasını takip edin.

https://www.turkcell.com.tr/

Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız türkcell 'in kendi resmi sitesine ugrayın.
Bunu Paylaş :