iklan banner
MASIGNCLEAN101

Türkcellin Yeni Reklamı Emocanlarla Salla Kazan

 Türkcellin Yeni Reklamı Emocanlarla Salla Kazan
2 Ocak 2017 Pazartesi
İletişim sektörünün kesinlikle en önemli markalarından biridir Türkcell. Bu bağlamda sene içerisinde birçok kullanıcısına yeni hediyeler ve yeni fırsatlar sunmaktadır. Hediye konusunda ki bonkörlüğüne birde Türkcell emocanlar kategorisini getirince inanılmaz bir hal aldı.

Günlük hayatta telefonlarımızda mesajlaşma anında kullandığımız küçük ifadeleri Türkcell artık bünyesinde barındırarak farklı bir hizmet kategorisi izlemektedir. Bu izlenen yeni reklam politikası ise sizlere daha iyi bir hizmet vermek için tasarlanmıştır. Uygun paket almanız için sunulan bu küçük ifadeler sizlerin iletişim tutkusunu daha önce taşıyacaktır. Reklamlara çıktığı andan itibaren birçok kişi bu küçük ve şirin ifadeleri hayranlıkla izlemektedir. Öyle ki Türkcell bu yaşanan tutkuyu daha ileriye taşımak için yılbaşı hediyesi olarak kullanıcılarına bu karakterleri hediye etmektedir. Sizlerde Türkcell ana bayilerinden bu hediyelere kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bu karakterlere istinaden de sizlere Türkcell salla kazan kampanyası ile birçok hediye sunulmaktadır. Bu hediyeleri sizlerde ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Emocan Karakterleri Nelerdir?

Raco emocan, dış görünüşü kızgın ama yufka yürekli olan bir karakterdir. Maç izlemeyi sever, spor yapmaktan keyif alır. Mahallenin de ağır abisi olarak adlandırılmaktadır. Dizi izlemeyi, alışveriş yapmayı, bol bol internette vakit geçirmeyi sevenler ise keyfine düşkün olan Sefa karakterini seçmektedir. Yaptığı hobilere bakıldığı zaman sizlerin internet ortamında gezintisine yardımcı olacağa benziyordur.

Zeki emocan, kaliten ödün vermeyen bireyler ile ilgilenmektedir. Hesabını iyi bilen ve sürekli olarak kendini kontrol altında tutmak isteyenler için başarılı bir karakterdir. Organik emocan doğal olmayı seven bir karakterdir. Doğada yürümeyi kitap okumayı fazlasıyla sever. Pamuk emocan pozitif yaklaşmayı seven kötülük düşünmeyen bir emocan olma özelliğini taşımaktadır. Saygı duyan ve saygı bekleyen özelliği ile de birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Tıstıs emocan, endişeli ve korkak özelliği ile bizlere yardım etmektedir. Yalnız kalmayı sevmeyen biri olduğu için ona eşlik eden birçok arkadaşı vardır. Gelecek günlerde bu emocanlardan birini seçmemiz istenecektir. Bu karakterler bize uygun seçimler sunacak en yeni teklifleri getirecektir.

Salla Kazan Nasıl Yapılır?

Türkcell emocan ve salla kazan kampanyasından yararlanmak için telefonunuzun market bölümüne girerek ‘Türkcell Hesabım’ uygulamasını indiriniz. Yükleme işlemi tamamlandığı andan itibaren sisteme giriş yapınız. Burada karşınıza çıkan salla kazan butonuna basmalısınız. Daha sonrasında ise ekranınıza gelecek salla mesajı ile telefonunuzu sallayınız. Bu uygulama sayesinde internet, sms, tv ve daha birçok şey kazanabilirsiniz.

Duyuru Daha Ayrintili Bilgi almak için Turkcell Resmi Sayfasını takip edin.

https://www.turkcell.com.tr/

Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız türkcell 'in kendi resmi sitesine ugrayın.
Bunu Paylaş :