iklan banner
MASIGNCLEAN101

Turkcell Kontör Yükleme

Turkcell Kontör Yükleme
30 Ekim 2015 Cuma
Mobil iletişimin lider markalarından olan Turkcell özellikle geçirdiğimiz 5 yıldır yaptığı yatırımlarla büyük dikkat çekmiştir . Türkiye’nin öncesinde geçmişi en güçlü operatörlerinden biri olma özelliğinin yakınında hem bir de yapmış ortaya geldiği birçok kampanya ile de zaman geçtikçe kullanıcı sayısını daha da artıran Turkcell , hem bir faturalı hem bir de kontörlü hatlar için çekici kampanyalar sunmaktadır . Özellikle kontörlü ( faturasız ) hat kullanıcıları için sunduğu fırsatla büyük ses getirmektedir . Turkcell kontör yükle dk kazan ya da SMS , internet kazan kampanyaları şu anda gençler için en pek rağbet görenlerin en en başında gelmektedir . 

Turkcell kontör yükleme işlemi için üyeler artık birçok imkana sahip olmaktadır . Turkcell bayileri aracılığıyla , ve kredi kartıyla hem bir de mobil yükleme ile artık Turkcell tl yükleme nihai derece kolay olmaktadır . Kontör yüklemekte sorun yaşayanlar için artık birçok yer en iyi şekilde hizmet vermektedir . Bu kampanyalardan faydalanabilmek için en yakın kontör yükleme noktasına uğramak ya da kredi kartıyla arzu eder online isterseniz de mobil yükleme yapmak en nihai derece kolay olmaktadır . Bu imkanlar ile kontörsüz kalmak mümkün değil olmaktadır .

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in sunduğu tüm avantaj, kampanya, cihaz, servis ve hizmetleri turkcell.com.tr'de inceleyebilirsiniz.

Duyuru Daha Ayrintili Bilgi almak için Turkcell Resmi Sayfasını takip edin.

https://www.turkcell.com.tr/


Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız türkcell 'in kendi resmi sitesine ugrayın.
Bunu Paylaş :